BREAKING | Djokovic a pierdut apelul. Mai poate concura la Australian Open?

Data:

Tenismenul sârb Novak Djokovic a pierdut apelul împotriva deciziei guvernului australian de a-i anula viza pentru a doua oară. Sârbul trebuia să joace luni împotriva lui Miomir Kecmanovic.

Dar, deși decizia de duminică este un eșec, nu este încă sfârșitul drumului, potrivit experților.

Opțiuni legale:

Djokovic poate solicita în continuare permisiunea de a face apel la curtea superioară a Australiei, deși timpul este foarte scurt, potrivit Abul Rizvi, un fost secretar adjunct al departamentului de imigrație, citat de CNN.

„El poate face apel din motive simbolice, dar puțin altceva”, a spus Rizvi, care a adăugat că Djokovic va rămâne în detenție până când va părăsi Australia.

O altă viză:

Există, de asemenea, posibilitatea ca Djokovic să obțină o viză de trecere, care i-ar putea permite să joace în turneu în timp ce face aranjamente pentru a părăsi Australia, potrivit Mariei Jockel, specialist în dreptul imigrației la BDO Australia.

Dar există o problemă: viza poate fi acordată doar de ministrul imigrării, aceeași persoană care i-a anulat viza vineri. Instanța ar putea cere ca lui Djokovic să i se acorde o viză de trecere în timp ce cazul este contestat în continuare, dar în cele din urmă decizia aparține ministrului imigrării.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.