O femeie din Mureș a fost împușcată în timp ce culegea porumb

Data:

O femeie de 41 de ani a fost împușcată cu o armă de vânătoare în timp ce se afla la cules de porumb.

Evenimentul s-a petrecut în localitatea Sânpaul, judeţul Mureş. Din fericire femeia a scăpat cu răni minore la unul dintre degete.

Incidentul a fost anunțat de un bărbat. Acesta era tot la cules de porumb când susține a auzit împușcături, iar la scurt timp femeia a fost rănită la un deget. Potrivit polițiștilor, în zona respectiv a fost organizată o partidă de vânătoare în mod legal.

Oamenii legii verifică acum dacă rănile femeii provin de la împușcătură şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Ei au deschis un dosar în rem pentru vătămare corporală din culpă și uz de armă letală fără drept.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Festivalul Filmului Francez va avea loc între 1 şi 12 iunie, în mai multe orașe transilvănene

Festivalul Filmului Francez, ediţia a 26-a, are loc între 1 şi 12 iunie 2022, la Bucureşti şi în alte 10 oraşe din ţară - Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Brăila, Braşov, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Proiecţiile vor avea loc în cinematografe şi în aer liber.