Bistrița-Năsăud: Mașină lovită de tren în localitatea Miceștii de Câmpie. Doi minori din autoturism au murit

Data:

În autoturism se aflau patru victime. Doi bărbați conștienți, cooperanți care s-au autoevacuat din autoturism și doi minori în vârstă de aproximativ 13 și 16 ani care din nefericire prezentau leziuni incompatibile cu viața. Ceilalți doi ocupanți au primit îngrijiri medicale la fața locului iar ulterior au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, transmite DSU. 

Este vorba despre o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere.

În tren se aflau 20 de pasageri. Toți au fost evaluați de medici și nu au avut nevoie de îngrijiri. Polițiștii, citați de presa locală, precizează că atât șoferul autoturismului, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Festivalul Filmului Francez va avea loc între 1 şi 12 iunie, în mai multe orașe transilvănene

Festivalul Filmului Francez, ediţia a 26-a, are loc între 1 şi 12 iunie 2022, la Bucureşti şi în alte 10 oraşe din ţară - Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Brăila, Braşov, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Proiecţiile vor avea loc în cinematografe şi în aer liber.