Dacia a lansat deja ofertele pentru Programul Rabla 2022. Cât costă modelul electric Spring

Data:

În acest an Dacia a lansat deja ofertele pentru programele Rabla și Rabla Plus la doar o zi după ce autoritățile au prezentat planul pentru implementarea schemelor de finanțare.

Așa cum era de așteptat modelul electric Dacia Spring este cea mai accesibilă mașină din oferta producătorului român.

Oferta Dacia pentru Programul Rabla Plus 2022

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus vor fi lansate în acest pe data de 4 februarie și autoritățile au oferit detalii despre desfășurarea planului pentru implementarea schemelor de finanțare pe data de 13 ianuarie 2022.

Dar cei de la Dacia s-au pregătit ceva mai bine în acest an și deja au lansat ofertele cu care vor participa în programele de înnoire din 2022.

Modelul electric Dacia Spring este listat în oferta producătorului român cu cel mai mic preț din toate ofertele disponibile în acest an.

Cât costă Dacia Spring prin programul Rabla Plus 2022

Dacia Spring Comfort Plus poate fi cumpărată după utilizarea ecobonusurilor oferite de statul român cu suma de 8250 de euro.

Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a ecotichetului în valoare de 45000 lei calculate și a reducerii comerciale oferite de producător în valoare de 350 Euro.

Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale .

Un alt aspect care trebuie luat în considerare îl reprezintă faptul că pe site-ul dacia.ro prețul în lei luat în considerare pentru oferta este realizat la un curs de de 5 lei pentru un euro.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Meteorologii anunță cod roșu pentru județul Arad

În această zi și până mâine dimineață specialiștii meteo anunță cod portocaliu și roșu de ploi, vânt și grindină la Arad, în intervalul 25.05.2022 ora 12:00 – 26.05.2022 ora 10:00.

Un băiat de 12 ani a fost lovit de mașină, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Un băiat de 12 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie, cu un traumatism la cap, după ce a fost lovit de o maşină pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Termocentrala Mintia, scoasă la vânzare

Printre condițiile impuse de către Ministerul Energiei companiei care va achiziționa termocentrala se află și obligativitatea realizării unei noi capacități energetice de 800 Mwh în bandă pe gaz metan și energie regenerabilă până la finele anului 2026.