HANDBAL: Gloria Bistrița a dat trei lovituri importante pe piața transferurilor

Data:

Gloria Bistrița a dat trei lovituri importante pe piața transferurilor!

Yuliya Dumanska reprezintă cel mai important nume care va juca la Bistrița din sezonul viitor, astfel că ardelencele promit chiar să se bată la titlu, alături de CSM București și de Rapid.

Gloria Bistriţa a anunţat, tot duminică, şi transferul altor două componente ale naţionalei: Cristina Laslo (Minaur Baia Mare) şi Bianca Bazaliu (Podravka). „Fetelor, vă mulțumim că ne-ați ales și suntem convinși că aportul vostru la performanțele Gloriei 2018 va fi unul decisiv”, a fost mesajul clubului din Bistrița, pe Facebook.

Gloria Bistrița a transferat-o și pe Yuliya Dumanska: „Mă întorc acasă!”
Componentă de bază a naționalei România, Yuliya Dumanska este încântată că va juca iar în țara noastră la nivel de club.

Gloria Bistrița are planuri mari, după ce a dat alte două lovituri pe piața transferurilor: Cristina Laslo și Bianca Bazaliu, alte jucătoare importante pentru reprezentativa pregătită de Adi Vasile.

„După o experienţă în Croaţia, am ales ca pentru sezonul următor să mă întorc acasă, în România. Am hotărât să accept oferta celor de la Gloria Bistriţa, alăturându-mă proiectului lor ambiţios”, a anunţat handbalista.

„Perioada de pandemie petrecută în locuri unde la început nu cunoşteam pe nimeni a fost destul de dificilă, dar totodată benefică. Până la vară, când mă voi alătura echipei din Bistriţa, sunt concentrată pe obiectivele echipei din Podravka”, a punctat Dumanska.

Jucătoarea naționalei României s-a transferat în mai 2020 la Podravka Koprivnica de la SCM Râmnicu Vâlcea, cu care cucerise titlul naţional în 2019. Ea a semnat un contract valabil două sezoane cu Gloria Bistrița.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.