Povestea puștiului român care a debutat la AC Milan

Data:

AC Milan i-a dat recent șansa debutului lui Luca Stângă în Serie A, iar impresarul jucătorului știe de ce fundașul are șanse să devină un om de bază în fotbalul italian.

Matthias Veneroso are cuvinte de laudă pentru Luca Stângă, un fotbalist cu origini în România care tocmai a bifat primele minute în Serie A.

Pe 9 ianuarie, Luca Stângă a jucat trei minute în victoria lui AC Milan cu Venezia, scor 3-0. Atunci, fundașul l-a înlocuit pe final pe Florenzi.

Născut la Brescia, din părinți români, Luca Stângă a fost și căptian la Milan Primavera. Ajuns acum și în anturajul echipei mari, apărătorul este caracterizat drept un „băiat serios”.

AC Milan a pus ochii pe mai mulți jucători tineri, printre aceștia fiind și Octavian Popescu. Acesta are tot 19 ani, la fel ca Luca Stângă.

„Este un băiat serios. Urmează și facultatea. Nu-i place viața mondenă, preferă viața simplă. Anul acesta, de comun acord cu clubul, a rămas la echipă pentru a finaliza etapele de formare tehnică. Sigur, ambiția sa este ca într-o zi să facă parte din prima echipă a Milanului. Sigur, sunt pași de parcurs pentru a ajunge acolo. Și vom evalua împreună cu Milan, la finalul anului, care sunt aceștia. Acum se concentrează pe prezent, pe AC Milan, viitorul este încă departe”, a spus agentul jucătorului, Matthias Veneroso, despre Luca Stângă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.