fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăDIASPORAPovestea puștiului român care a debutat la AC Milan

Povestea puștiului român care a debutat la AC Milan

Publicat în

spot_img
spot_img

AC Milan i-a dat recent șansa debutului lui Luca Stângă în Serie A, iar impresarul jucătorului știe de ce fundașul are șanse să devină un om de bază în fotbalul italian.

Matthias Veneroso are cuvinte de laudă pentru Luca Stângă, un fotbalist cu origini în România care tocmai a bifat primele minute în Serie A.

Pe 9 ianuarie, Luca Stângă a jucat trei minute în victoria lui AC Milan cu Venezia, scor 3-0. Atunci, fundașul l-a înlocuit pe final pe Florenzi.

Născut la Brescia, din părinți români, Luca Stângă a fost și căptian la Milan Primavera. Ajuns acum și în anturajul echipei mari, apărătorul este caracterizat drept un „băiat serios”.

AC Milan a pus ochii pe mai mulți jucători tineri, printre aceștia fiind și Octavian Popescu. Acesta are tot 19 ani, la fel ca Luca Stângă.

„Este un băiat serios. Urmează și facultatea. Nu-i place viața mondenă, preferă viața simplă. Anul acesta, de comun acord cu clubul, a rămas la echipă pentru a finaliza etapele de formare tehnică. Sigur, ambiția sa este ca într-o zi să facă parte din prima echipă a Milanului. Sigur, sunt pași de parcurs pentru a ajunge acolo. Și vom evalua împreună cu Milan, la finalul anului, care sunt aceștia. Acum se concentrează pe prezent, pe AC Milan, viitorul este încă departe”, a spus agentul jucătorului, Matthias Veneroso, despre Luca Stângă.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel