fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăDIASPORAPovestea puștiului român care a debutat la AC Milan

Povestea puștiului român care a debutat la AC Milan

Publicat în

spot_img
spot_img

AC Milan i-a dat recent șansa debutului lui Luca Stângă în Serie A, iar impresarul jucătorului știe de ce fundașul are șanse să devină un om de bază în fotbalul italian.

Matthias Veneroso are cuvinte de laudă pentru Luca Stângă, un fotbalist cu origini în România care tocmai a bifat primele minute în Serie A.

Pe 9 ianuarie, Luca Stângă a jucat trei minute în victoria lui AC Milan cu Venezia, scor 3-0. Atunci, fundașul l-a înlocuit pe final pe Florenzi.

Născut la Brescia, din părinți români, Luca Stângă a fost și căptian la Milan Primavera. Ajuns acum și în anturajul echipei mari, apărătorul este caracterizat drept un „băiat serios”.

AC Milan a pus ochii pe mai mulți jucători tineri, printre aceștia fiind și Octavian Popescu. Acesta are tot 19 ani, la fel ca Luca Stângă.

„Este un băiat serios. Urmează și facultatea. Nu-i place viața mondenă, preferă viața simplă. Anul acesta, de comun acord cu clubul, a rămas la echipă pentru a finaliza etapele de formare tehnică. Sigur, ambiția sa este ca într-o zi să facă parte din prima echipă a Milanului. Sigur, sunt pași de parcurs pentru a ajunge acolo. Și vom evalua împreună cu Milan, la finalul anului, care sunt aceștia. Acum se concentrează pe prezent, pe AC Milan, viitorul este încă departe”, a spus agentul jucătorului, Matthias Veneroso, despre Luca Stângă.

Andrei Buda

Articole recente

Un microbuz a luat foc pe A1, în județul Arad

Nu au fost victime.

CJ Bihor a semnat contract cu HiSky pentru zboruri de la Oradea către Bucureşti şi Londra

Din toamnă zburăm la București și Londra, de la Oradea

Zeci de companii, sute de oferte și mii de studenți și absolvenți la Zilele Carierei UPT

Aproape 60 de firme naționale și internaționale, dar și instituții de stat au expus la standuri sute de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți

Două eleve de liceu din Timișoara au ajuns la spital, după ce un coleg a pulverizat spray lacrimogen la baie

Poliţiştii au deschis, joi, o anchetă, după ce două eleve de la Liceul Tehnologic Electrotimiş au ajuns la spital după un incident care a avut loc în baie.

Mai multe articole de același fel