HiSky suspendă temporar zborurile dintre Baia Mare și Londra Stansted și Milano Bergamo

Data:

Nu mult s-au bucurat maramureșenii de confortul unui aeroport internațional aproape de casa lor. Astăzi, într-un comunicat de presă compania HiSKy anunță suspendarea temporară a curselor pe Aeroportul Internațional Maramureș.

„Cursele Bergamo/Milano sunt suspendate în ultima săptămână din ianuarie și în prima săptămână din februarie, din cauza numărului mic de pasageri, iar cursele spre Londra vor fi reluate imediat ce compania primește autorizație de zbor în Marea Britanie. Precizăm că obligația de a obține autorizația de zbor revine exclusiv companiei aeriene HiSky.În această perioadă a anului, toate companiile aeriene suspendă sau anulează zeci de rute aeriene, situație care afectează toate aeroporturile din țară. Aeroportul Internațional Maramureș este în contact permanent cu reprezentanții HiSky, pentru a lua cele mai bune decizii privind respectarea contractului de finanțare și accesul pasagerilor la servicii aeriene. În funcție de evoluția pandemiei, există posibilitatea ca operatorul să mai anunțe suspendări temporare ale zborurilor, dar trebuie menționat că vor fi respectate toate obligațiile prevăzute în contractul de finanțare.”– se anunță în comunicatul de presă emis de compania HiSky.

La începutul lunii ianuarie 2022 HiSky a pus la vânzare biletele pentru ruta Baia Mare – Paris BVA pe intenționează să o opereze de la sfârșitul lunii martie 2022. Vom vedea cât va o să mai opereze și pe această rută.

Din păcate pentru maramureșeni, ceea ce trebuia să fie un motiv de bucurie și un argument în plus pentru confort, fiind totodată și un obiectiv politic al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, se destramă încet. Din fericire, cursele de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca și de pe Aeroportul Internațional Satu Mare persistă și chiar se înmulțesc.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Gabriel Zetea: Nu se pune problema de modificare a Codului Fiscal cu o impozitare progresivă clasică, în trepte 

Deputatul PSD Gabriel Zetea a afirmat că acest subiect legat de impozitarea progresivă în România, PSD şi l-a asumat ca discurs public, ca propunere, inclusiv înainte de a intra la guvernare cu PNL. 

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», care va avea loc miercuri, 18 mai 2022, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Muzeelor.

Comerţul ilicit, în vizorul poliţiştilor maramureşeni. 19 infracțiuni de contrafacere de mărfuri la Tânjaua Hotenarilor şi la Târgul auto

Cu ocazia evenimentului Tânjaua Hotenarilor, organizat anual în zona Ocna Șugatag, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.