Investiție serioasă în Adămuș, județul Mureș

Data:

Conducerea Companiei Națională de Investiții a atribuit, în data de 29 decembrie 2021, societății Progresiv Design & Build SRL Hudricești (județul Alba), un contract în valoare de 780.000 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Construire pod peste Valea Cornești, pe strada Zorilor, localitatea Cornești, comuna Adămuș, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit caietului de sarcini al licitației, podul va avea o lungime de 8,64 de metri, o lățime de 5,79 de metri și o lățime a carosabilului de 3,5 metri.

”Pentru punerea în siguranță a lucrării și pentru asigurarea securității participanților la trafic în zonă se propune execuția unui pod nou din structură metalică alcatuită din plăci de oțel ondulat”, se arată în documentul citat.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.