fbpx
5.6 C
Cluj-Napoca
AcasăTIMP LIBERLoteria Română: Report record la Joker, la categoria I

Loteria Română: Report record la Joker, la categoria I

Publicat în

spot_img
spot_img

Un report de peste 32,11 milioane lei (peste 6,49 milioane de euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, în cadrul tragerilor loto de joi, potrivit unui comunicat transmis de Loteria Română.

La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 5,4 milioane lei (peste 1 milion de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 3,13 milioane de lei (peste 634.700 de euro).

De asemenea, la Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 397.000 de lei (peste 80.300 de euro).

Potrivit sursei citate, la jocul Loto 5/40 la categoria I se înregistrează un report ce „sare” de 53.400 de lei (peste 10.800 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 92.300 de lei (peste 18.600 de euro).

Totodată, la Super Noroc se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 93.900 de lei (peste 19.000 de euro).

Joi, 20 ianuarie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică, 16 ianuarie, Loteria Română a acordat 35.910 câştiguri în valoare totală de peste 2,35 milioane lei.

La tragerea Joker de duminică, 16 ianuarie, la categoria a II-a s-au înregistrat doua câştiguri în valoare de 169.606,08 lei fiecare. Biletele norocoase au fost jucate la o agenţie din Piatra Neamţ şi la o agenţie din Bucureşti, sectorul 3.

De asemenea, la tragerea Loto 6/49 de duminică, 16 ianuarie, la categoria a II-a s-au înregistrat două câştiguri în valoare de 89.550,20 lei fiecare. Biletele norocoase au fost jucate la o agenţie din Fălticeni, jud. Suceava şi la o staţie de plata SelfPay. 

Ioana Pop

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel

Deutsche Welle despre satul Rimetea/Torockó: Este printre cele mai frumoase din România

Cu o istorie bogată și diverse perioade de dezvoltare și declin, Rimetea a fost inclus într-un proiect de conservare începând cu anul 1996, ceea ce a condus la restaurarea mai multor case vechi de către localnici.

Festivalul Săptămâna Haferland | Baluri tradiţionale săseşti, concerte de orgă, ateliere meşteşugăreşti și vizite la fermele din Ţara Ovăzului

Cea de-a XI-a ediţie a festivalului Săptămâna Haferland, cea mai amplă manifestare din România dedicată promovării culturii şi tradiţiilor comunităţii saşilor din Transilvania, va avea loc în acest an în perioada 3 – 6 august, în zece localităţi din regiunea cunoscută istoric drept Ţara Ovăzului: Archita, Saschiz, Homorod, Rupea, Criţ, Roadeş, Meşendorf, Cloaşterf, Buneşti şi Viscri.