A murit senatorul USR de Sălaj

Data:

Senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, a anunțat vineri partidul într-un comunicat.

„Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe. Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media. Cristian Viaşu avea 45 de ani şi era căsătorit. A fost un politician pentru care dialogul şi consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi sperăm că, în aceste clipe grele, cei apropiaţi vor găsi puterea de a trece împreună peste acest moment de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite USR.

Cosmin-Cristian Viaşu era la primul mandat parlamentar, ales în Senat pe listele USR în Circumscripţia electorală nr.33 Sălaj. El a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială și în Comisia pentru cultură şi media.

De profesie economist, cu un masterat în management şi administrarea afacerilor, Cosmin-Cristian Viaşu a lucrat anterior în mai multe firme private.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Concert în Zalău cu ocazia Zilei Europei

Ziua Europei a fost marcată vineri, la Zalău, în avans, printr-un concert cameral cu creaţii româneşti, eveniment organizat de Instituţia Prefectului Sălaj, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Cultură.

Castelul Béldy din Jibou, selectat pentru promovare și restaurare prin PNRR

Proiectul administrației județene prevede ample lucrări de consolidare a fundației și asigurarea hidroizolației, restaurarea arhitecturală, a tâmplăriei, a vechilor obloane și a pardoselilor, reabilitarea grupurilor sanitare, accesibilizarea spațiului pentru persoanele cu dizabilități, în vederea transformării clădirii într-un centru cultural-educațional.