Manifestare AUR la Târgu Mureş, pentru a marca doi ani de la înființarea partidului

Data:

AUR a organizat, joi seară, la Târgu Mureş, un eveniment pentru a marca doi ani de la înfiinţarea partidului şi pentru a stabili ”noile direcţii”. Evenimentul a avut loc într-un spaţiu închis în care aproape nimeni nu a purtat masca de protecţie şi nu s-a păstrat niciun fel de distanţă între participanţi, potrivit News.ro.

IPJ Mureş a transmis, joi seară, că, având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă faptul că mai multe persoane se află într-un spaţiu închis fără a respecta măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, ”poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş s-au sesizat din oficiu”.

Poliţiştii fac ”verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor ce reies din imagini şi luarea măsurilor legale în consecinţă”.

”Suntem la Târgu Mureş, avem doi ani de AUR. La 2 ani de AUR, filiala din judeţul Mureş s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcţii”, a afirmat copreşedintele AUR, George Simion, la începutul transmisiunii de pe pagina sa de Facebook.

Potrivit imaginilor, liderul AUR a intrat în încăperea în care erau zeci de persoane, a fost întâmpinat cu pâine şi sare, apoi a dat mâna cu foarte mulţi dintre participanţi.


”Vă mulţumesc că mi-aţi dat ocazia în ultimii doi ani să vă fiu frate, coleg de luptă dreaptă, de luptă naţională. Împreună avem obligaţia să mergem până la capăt. Aici se simte altfel identitatea noastră naţională şi vreau să încep prin a le mulţumi celor care au apărat sfântul nostru tricolor, care au apărat memoria înaintaşilor noştri care au luptat ca să avem un stat unitar naţional, în ciuda tuturor poftelor hulpave şi în ciuda tuturor celor care voiau să ne ia Ardealul. Dacă a fost posibil ca noi, AUR, să existăm a fost datorită generaţiilor dinaintea noastră care au luptat pentru steag, limbă şi unitate naţională”, a declarat George Simion.


La eveniment, scaunele au fost aşezate unele lângă altele, participanţii nu au purtat mască de protecţie şi nici nu au avut distanţă între ei.
Potrivit normelor legale în vigoare, masca de protecţie este obligatorie şi trebuie purtată astfel încât să acopere nasul şi gura.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Alina Gorghiu: În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului 

Senatoarea PNL a precizat că, de principiu, crede că orice membru PNL are libertatea să mai tragă din când în când câte un semnal privind funcţionarea unei instituţii din stat

Partidul Popular Maghiar din Transilvania şi Partidul Civic Maghiar relansează procesul de fuziune

Procesul trebuie reluat deoarece în decembrie anul trecut Curtea de Apel Bucureşti a respins înregistrarea Alianţei Maghiare din Transilvania (AMT), formată prin fuziunea celor două partide.