Persoană căzută în Râul Mureș, recuperată de pompieri

Data:

Intervin pompierii militari din cadrul Puncului de Lucru Ludus, Detasamentul Targu Mures si pompierii din cadrul SVSU Ludus.Victima este scoasa din apă, aceasta este inconstienta, in momentul de fata se executa manevrele de resuscitare. Persoana este de sex masculin de aproximativ 60 de ani.

S-au aplicat manevrele de resuscitare, însa in ciuda eforturilor depuse, medicul aflat la locul intervenției a fost nevoit să declare decesul victimei.

Info ISU Mures

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Fondurile strânse la Tombola Festivalului “Maris Fest” vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor

Fondurile strânse la Tombola Festivalului "Maris Fest" care va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 19-21 august, vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor din România, de la Mănăstirea Dealu de lângă Târgovişte, patronat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi "Sf. Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir".

Au fost lansate 12 rachete antigrindină în județul Mureș

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a anunţat, joi, lansarea primelor 12 rachete antigrindină din punctele aflate la Câmpeniţa, Cund şi Căpâlna de Sus, urmând ca după operaţionalizarea Unităţii de Combatere a Căderilor de Grindină Mureş să fie active 16 puncte de lansare a rachetelor care vor proteja peste 330.000 de hectare de culturi din judeţele Mureş şi Alba.