Strategie de marketing sau inimă mare? Un medic stomatolog oferă consultații tuturor bihorenilor

Data:

Povestea lui Adi este asemănătoare cu a multora dintre maramureșenii care au decis să plece în străinătate, să-și construiască o carieră frumoasă, să facă avere și să se întoarcă la origini.

Însă Adrian e diferit. El a plecat din Maramureș pentru a studia medicina, iar apoi a ales să aprofundeze cunoștințele în Germania, unde și-a îmbunătățit tehnicile de lucru, a preluat idei inovative și a învățat noutățile medicinii moderne într-o clinica de renume.

Apoi, s-a întors în Oradea, orașul studenției, unde și-a construit o clinica stomatologica de ultima generație in Oradea, denumită Dental Plazza by Adrian.

Medicina în familia Tomoiaga s-a transmis din tată in fiu, tatăl lui Adrian fiind un medic cu multa experiență, din Maramureș. Adrian a stat de mic copil langă tatăl lui, învățând de mic ce înseamna meseria de medic stomatolog. Și astăzi se consultă cu el, în ceea ce privește cazurile medicale.

Adrian a lansat o idee pe rețelele de socializare, oferind o oportunitate celor aflați în nevoie și oferindu-le consultații tuturor fără să fie percepută nicio taxa, urmând ca după discuția inițială, să se stabilească diagnosticul și planul de tratament, acolo unde nevoie și să-i fie comunicate pacientului viitoarele costuri legate de intervențiile stomatologice pe care le presupune planul de tratament.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Cadavrul unei femei, găsit în saci menajeri într-o benzinărie dezafectată din Bihor. Suspectul este un profesor universitar

Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, a fost descoperit, miercuri, într-o benzinărie dezafectată din satul bihorean Corniţel, cazul fiind anchetat de procurorii şi poliţiştii din judeţul Cluj, care bănuiesc că ar fi al unei tinere care a fost dată dispărută la sfârşitul săptămânii trecute.

Grupare specializată în distribuirea drogurilor în Oradea, destructurată

Unsprezece percheziţii domiciliare au avut loc luni într-o cauză vizând destructurarea unei grupări specializate în distribuirea drogurilor de risc şi de mare risc pe raza municipiului Oradea şi în comunele limitrofe, cinci persoane fiind reţinute.

Fostul șef al Poliției Locale Oradea, condamnat la 5 ani închisoare după ce și-a înjunghiat soția de cinci ori

Paul Kover, fostul șef al Poliției Locale Oradea, care a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îşi înjunghia soţia, a fost condamnat, vineri, la cinci ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Oradea, scrie ziarul local Bihon. Acesta fusese inițial condamnat la 8 ani de închisoare, însă judecătorii au admis apelul prin care a cerut reducerea pedepsei. Decizia este una definitivă.