Se redeschide publicului Serviciul de Pașapoarte Satu Mare

Data:

Începând de mâine, 26.01.2022 Serviciul de Pașapoarte se redeschide publicului. Având în vedere finalizarea lucrărilor de conectare a rețelelor specifice înainte de termenul stabilit inițial, începând de mâine Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte devine operațional și va putea deservi cererile cetățenilor privind eliberarea oricărui tip de pașaport, transmite într-un comunicat de presă Instituția Prefectului Satu Mare.

În zilele următoare, până la sfârșitul săptămânii, vor fi deservite toate persoanele care se prezintă la ghișeu, indiferent dacă au sau nu programare realizată, pentru asigurarea recuperării perioadei în care serviciul a fost indisponibil.

Doritorii sunt așteptați în noua locație, în sediul administrativ de pe strada Alexandru Ioan Cuza, colț cu strada Mircea cel Bătrân – intrarea la Pașapoarte se realizează de pe strada Cuza.

”Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a redeschide în cel mai scurt timp și serviciile de permise, înmatriculări și apostilare documente”, se mai arată în documentul citat.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Arestări pe bandă rulantă în Satu Mare

Patru bărbați din Negrești-Oaș au fost reținuți pentru 24 de ore în urma a zeci de percheziții care au avut loc în județul Satu Mare. Procurorii au găsit ecstasy, cannabis și cocaină, iar tinerii sunt acuzați de trafic de droguri.