fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SATU MARESe redeschide publicului Serviciul de Pașapoarte Satu Mare

Se redeschide publicului Serviciul de Pașapoarte Satu Mare

Publicat în

spot_img
spot_img

Începând de mâine, 26.01.2022 Serviciul de Pașapoarte se redeschide publicului. Având în vedere finalizarea lucrărilor de conectare a rețelelor specifice înainte de termenul stabilit inițial, începând de mâine Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte devine operațional și va putea deservi cererile cetățenilor privind eliberarea oricărui tip de pașaport, transmite într-un comunicat de presă Instituția Prefectului Satu Mare.

În zilele următoare, până la sfârșitul săptămânii, vor fi deservite toate persoanele care se prezintă la ghișeu, indiferent dacă au sau nu programare realizată, pentru asigurarea recuperării perioadei în care serviciul a fost indisponibil.

Doritorii sunt așteptați în noua locație, în sediul administrativ de pe strada Alexandru Ioan Cuza, colț cu strada Mircea cel Bătrân – intrarea la Pașapoarte se realizează de pe strada Cuza.

”Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a redeschide în cel mai scurt timp și serviciile de permise, înmatriculări și apostilare documente”, se mai arată în documentul citat.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel