Un bărbat de 59 de ani a fost găsit decedat la periferia localității Unguraș, Maramureș

Data:

Ieri, 25 ianuarie, la ora 09.20, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați că un bărbat de 59 de ani din Unguraș a dispărut de la domiciliu.

Din declarațiile apelantului a reieșit faptul că bărbatul nu a mai fost găsit la domiciliu din data de 24 ianuarie, fiind văzut ultima oară cu o zi înainte pe strada principală din Unguraș. A fost solicitată darea în urmărire a bărbatului.

Ieri, la ora 18.30, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați telefonic că în zona denumită ”Mireș”, situată la periferia localității Unguraș a fost găsită o persoană decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 59 de ani, având semnalmentele bărbatului sesizat dispărut din data de 24 ianuarie de aparținători. În urma cercetării la fața locului și a examinării exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la prosectura Spitalului Județean din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O noapte de poveste în Baia Mare, Noaptea Menestrelilor

În weekendul 8-9 iulie 2022, la Teatru de Vară din Baia Mare, va avea loc Noaptea Menestrelilor, un eveniment de tradiție pentru municipiul nostru, apreciat de tot mai mulți iubitori ai muzicii folk. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Musica Rivulina, în parteneriat cu Asociația Azuria și Muzeul Județean de Etnografie și Arta Populara Maramureș.

Festivitatea absolvenților Facultății de Litere din Baia Mare

Cea de-a 32-a generaţie de studenţi a Facultății de Litere din Baia Mare și-a încheiat ieri periplul. În cinstea lor, s-a organizat un curs festiv, precedat de un marș prin oraș al tinerilor absolvenți. Evenimentul, găzduit în sala de sport a Centrului Universitar Nord, a reunit sute de persoane, fiind prima manifestare organizată fără restricții de la debutul pandemiei.

Proiect inedit în Baia Mare: Studenții au vizitat elevii din peste 40 de licee

În luna mai, Asociația Liga Studenților ‘’Pintea Viteazul’’ Baia Mare, prin intermediul proiectului Nord Universitar, a vizitat peste 40 de licee din județul Maramureș și din județele învecinate, precum Satu Mare și Bistrița-Năsăud.