fbpx
17.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘSalonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile la Timișoara

Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile la Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste 50 de companii din țară participă la o nouă ediție a Salonului de industrie ușoară ce și-a deschis porțile la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. La fel ca și în alți ani, cei care trec pragul pot cumpăra, printre altele, articole vestimentare, produse cosmetice, accesorii și bijuterii.

Potrivit reprezentanților Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizatorii evenimentului, în exteriorul locației sunt amenajate și standuri cu produse naturale, astfel încât bănățenii să poată cumpăra și produse apicole și de carmangerie sau dulciuri de casă.

Salonul industriei ușoare este deschis până sâmbătă în intervalul orar 10-20, iar duminică între orele 10 și 18. Intrarea este gratuită, dar accesul în interiorul salonului se face cu respectarea restricțiilor în vigoare.

Răzvan Idvorean

Articole recente

Bărbat amendat cu 12.000 de lei pentru că a abandonat cinci pisoi la gunoi

Pisicuţele în vârstă de doar o zi au fost încredinţate unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea şi îngrijirea lor

Admiterea 2024 la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu | Aproape 2800 de locuri fără taxă sunt prevăzute la programele de licență și master.

Aflați care este distribuția locurilor scoase la concurs de Ministerul Educației Naționale pentru anul universitar 2024-2025 pentru facultățile din cadrul ULBS

Papa Francisc le cere preoților să țină predici scurte, ca să nu adoarmă credincioșii

"Uneori, preoţii vorbesc mult şi nu mai înţelegi despre ce vorbesc", susține Pontiful

Mai multe articole de același fel