Apel pentru ajutorarea unei familii din Vințu de Jos

Data:

Mai mulți cetățeni s-au mobilizat pe rețeaua de socializare Facebook și au lansat un apel pentru ajutorarea unei familii din Vințu de Jos, a cărei locuință a fost afectată marți seara de un incendiu. 

Potrivit acestora, oamenii au rămas în plină iarnă fără un acoperiș, fără energie electrică și gaz. 

„Dacă are cineva pe inima sa ajute o familie din Vint care ieri seara a ars casa va rog sa ma contactați! Suntem in iarna și au rămas fără acoperiș ,curent și gaz!” – se arată într-o postare de pe Facebook.

Reamintim faptul că un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 19:30, la o locuință din localitatea Vințu de Jos.

La ajungerea pompierilor, acesta se manifesta la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii din Sebeș, alături de SVSU Vințu de Jos.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

Cod galben de inundaţii pe Arieş şi Iara

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă pe cursurile de apă Arieş şi Iara, în următoarele ore.