De Praznicul Întâmpinării Domnului, hramul de iarnă al Mănăstirii Moisei

Data:

A devenit deja o tradiție la Mănăstirea Moisei din Maramureșul Voievodal ca Praznicul Întâmpinării Domnului, din 2 februarie al fiecărui an, să fie sărbătorit ca hram de iarnă.

În mijlocul credincioșilor se va afla Preasfințitul Părinte Timotei, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului pentru a săvârși Sfânta Liturghie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, dar și pentru a ne pune la suflet un cuvânt de învățătură despre praznicul „Întâmpinării Domnului”.

Sfânta Liturghie Arhierească va începe de la ora 10.00.

„Vă așteptăm cu drag de acest praznic împărătesc să primim binecuvântarea lui Dumnezeu și sa ne bucurăm împreună!” – este invitația celor de la Mănăstire.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Bărbat din Cavnic prins de polițiști după ce a furat băuturi alcoolice

Polițiștii din Cavnic au identificat persoana bănuită de comiterea a două fapte de de furt calificat și distrugere, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu de peste 10.000 de lei

Premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare

e Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a marcat o nouă premieră chirurgicală, artroplastia de genunchi cu proteze totale. După 30 de ani de experiențe și rezultate remarcabile ale programului de artroplastie de șold, prin demararea programului de artroplastie de genunchi cu proteze totale se mărește gama de servicii medicale pe care Spitalul Județean de Urgență le oferă pacienților.