Mureșean arestat pentru furt din locuințe; Suma imensă pe care a furat-o

Data:

Poliţiştii din Mureş au reţinut un bărbat bănuit că ar fi sustras, din două locuinţe, peste 190.000 de lei. Ulterior, cel în cauză a fost arestat pentru 30 de zile.

La data de 26 ianuarie 2022, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Mureş au efectuat 5 percheziții domiciliare într-un dosar de furturi din locuințe.

Au fost ridicate telefoane mobile, cartele SIM și instrumente folosite pentru deschiderea ușilor de acces în locuințe.

În fapt, din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2021, un bărbat, de 45 de ani, din Târgu Mureş, ar fi  pătruns, prin efracţie, în două locuinţe din Sărmaşu, de unde ar fi sustras în total 191.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar, astăzi, instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

La acţiune au participat poliţişti ai Serviciului Criminalistic, Poliției oraşului  Luduș, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureș.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related