Președintele PSD Timișoara, noul prefect de Timiș

Data:

Președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu a fost ales în funcția de prefect al județului Timiș. Acest lucru s-a întâmplat după aproape cinci luni de la eliberarea din funcție a lui Zoltan Nemeth, timp în care prefectura a fost condusă de Ovidiu Drăgănescu, politician care a avut atribuții de prefect.

Mihai Ritivoiu a studiat în domeniul științelor economice și este absolvent al Universității de Vest din Timișoara. În plan politic a fost consilier local și județean, iar în prezent mai ocupă și funcția de vicepreședinte al Asociației Regiunilor Europene. În plan profesional, în perioada 2001 – 2010 a fost director general şi proprietar al grupului de firme Cortez Timisoara (construcţii – instalaţii – imobiliare). Între 2010 și 2013 a fost doctorand bursier în cadrul Universităţii de Vest, Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, ulterior a fost director financiar-contabil la Spitalul de Psihiatrie Jebel între 2014 și 2016, iar din 2017 este preşedinte al Asociaţiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timiş. Vineri 28 ianuarie, Mihai Ritivoiu va depune jurământul de învestire în funcția de prefect.

La ora actuală, componența conducerii Prefecturii Timiș este următoarea: Mihai Ritivoiu ( PSD ) – prefect,  Sorin Ionescu ( PSD ) – subprefect și Ovidiu Drăgănescu ( PNL ) – subprefect.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Zeci de elevi și studenți participă la prima ediție a Asthmathon by OncoGen căutând soluții pentru a schimba calitatea vieții pacientului alergic/astmatic

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, Asociația OncoGen și partenerii organizează, în zilele de 14 – 15 mai a.c., la sediul OncoGen Timișoara, un eveniment inedit: prima ediție Asthmathon, sub egida Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (SRAIC).

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923, va fi înlocuit cu unul plantat de Majestatea Sa Margareta

Stejarul plantat de Regele Ferdinand în data de 1 mai 1923 la intrarea în fosta Comenduire a Garnizoanei din Piaţa Libertăţii din Timişoara, dar care s-a uscat în ultimii ani, va fi donat Facultăţii de Artă din Timişoara, în locul lui urmând să fie sădit un alt stejar, săptămâna viitoare, de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.

Zilele Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara

În zilele de 12 - 13 mai 2022, Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Porților Deschise. Elevii și cadrele didactice din sistemul preuniversitar sunt invitați să descopere, cu această ocazie, laboratoarelor facultăților, experimentele care se pot face aici, și să viziteze întregul campus al UPT. De asemenea, grupurile vor avea posibilitatea de a participa și la evenimentul Zilele Carierei UPT - ediția 2022, organizat în perioada 11-12 mai 2022, la Cantina Universitară UPT.