George, tânărul lovit pe trecerea de pietoni din Oșorhei, a murit la spital după 10 zile de chin

Data:

George Medve, un tânăr de 19 ani rănit grav în urma unui accident produs în Oșorhei, județul Bihor, a murit la spital, după zece zile de agonie. Băiatul a fost spulberat de o mașină în timp traversa şoseaua, regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Nenorocirea s-a produs în seara zilei de 17 ianuarie, pe DN1, în Oşorhei, accidentul fiind anunțat la 112 în jurul orei 19.00.

“Un bărbat de 27 de ani, din comuna Tileagd, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un tânăr de 19 ani, din Oșorhei, care se angajase în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului”, anunțau atunci poliţiştii bihoreni.

Din păcate, George s-a stins la spital, după zece zile în secţia de Terapie Intensivă, potrivit jurnaliștilor bihoreni. Pe reţelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanţe.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Opt percheziţii la persoane care sunt bănuite de furtul unui seif cu bani 

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

Şase asistente medicale din Bihor, Satu Mare și Sălaj, premiate la Oradea cu premiul ”Dr. Mozes Carol”

Iniţiatorul acestui premiu, Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, a precizat că alegerea temei nu a fost deloc dificilă, fiind recompensaţi "cei mai buni dintre cei buni", pentru implicarea lor profesională şi sufletească în traversarea crizei sanitare.