Pârtia de la Șuior, gazdă pentru finalele Maramureș Rookie Fest

Data:

Pârtia Șuior a găzduit, astăzi, finalele competiției Maramureș Rookie Fest, etapă a Campionatului Mondial de Snowboard și Freeski.

În acest an au venit în Maramureș snowboarderi din România, Ungaria, Ucraina, Austria, Germania, Italia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria și Israel.

Din partea României a concurat și băimăreanul Patric Iluț.

”Felicitari câștigătorilor și tuturor participanților la Maramureș Rookie Fest 2022! Pasiunea lor pentru sporturile de iarnă merită încurajată.Competițiile sportive de iarnă trebuie susținute și promovate, iar la Consiliul Județean Maramureș lucrăm la proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru promovarea activităților sportive”, a transmis președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan.

World Rookie Tour, înființat în 2005, este cea mai mare competiție internațională de snowboard, freeski și snowboard pentru tineret, care adună în fiecare an peste 2.000 de sportivi din toată lumea.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», care va avea loc miercuri, 18 mai 2022, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Muzeelor.

Comerţul ilicit, în vizorul poliţiştilor maramureşeni. 19 infracțiuni de contrafacere de mărfuri la Tânjaua Hotenarilor şi la Târgul auto

Cu ocazia evenimentului Tânjaua Hotenarilor, organizat anual în zona Ocna Șugatag, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.