Ursoaică cu pui observată în zona Castelului Peleş din Sinaia

Data:

Prezenţa unei ursoaice cu pui a fost semnalată, duminică după-amiază, în zona Castelului Peleş din staţiunea Sinaia, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În aceste condiţii, turiştii şi localnicii au primit mesaj RO-ALERT prin care au fost avertizaţi cu privire la potenţialul pericol.

Pentru asigurarea măsurilor specifice, a fost mobilizată în zonă şi o ambulanţă SMURD, precizează ISU Prahova.

La faţa locului a intervenit o patrulă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, care a îndepărtat ursoaica şi cei doi pui în zona împădurită.

Zona este monitorizată în continuare, iar jandarmii îi informează pe cetăţeni cu privire la potenţialul pericol, a transmis IJJ Prahova.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 18 mai 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe autostrada A1 Sibiu-Deva și pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu – Valea Oltului.

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.