Baie în lacul Mogoșa la minus 7 grade Celsius

Data:

Afară erau -7 grade Celsius, duminică dimineaţa, dar chiar și așa, Daniel a decis decis să se bucure de o baie în lacul Mogoșa din Maramureș.
S-a chinuit puțin ca să spargă cei peste 30 de centimetri de gheață, dar apoi, a intrat fără nici o reținere în apă.


Este un al doilea exemplu de maramureșean care experimentează senzații extreme. Lorant, un angajat al primăriei Baia Mare, s-a aruncat și el în apă, tot la minus 7 grade.


Daniel, tânărul care a experimentat senzațiile tari în Mogoșa, este din Baia Sprie și ocupă funcția de Team Leader la UAC Europe.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.