fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTCFR Cluj - FC Botoșani 1-1. Moldovenii au egalat pe final

CFR Cluj – FC Botoșani 1-1. Moldovenii au egalat pe final

Publicat în

spot_img
spot_img

CFR Cluj a obținut doar o remiză cu FC Botoșani pe teren propriu, scor 1-1, în etapa cu numărul 23 din Liga 1, după ce elevii lui Dan Petrescu au condus până în ultimele minute ale partidei.

Lupta la titlu devine mai interesantă pentru că au mai rămas doar opt puncte între CFR Cluj și FCSB. După remiza cu FC Botoșani, campioana României este în continuare lider, cu un total de 59 de puncte. De cealaltă parte, FC Botoșani se află pe locul patru, cu 38 de puncte.

Articole recente

Leorinţ a găzduit a şaptea ediţie a concursului naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi

Aacesta este singurul concurs naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi.

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Mai multe articole de același fel