fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALIncendiu în Oradea: Pompierii au evacuat locatarii unui bloc

Incendiu în Oradea: Pompierii au evacuat locatarii unui bloc

Publicat în

spot_img
spot_img

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bihor a fost sesizat în jurul orei 02:50, cu privire la producerea incendiului respectiv.

La fața locului au fost mobilizați de urgență, pompierii militari din cadrul Detasamentului 2 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și cu ambulanța SMURD a subunității”, a declarat maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au acționat simultan atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru evacuarea locatarilor de la etajele 8,9 și 10 ale blocului.

Incendiul a fost stins operativ și din fericire nu au fost persoane rănite.

Forțele de intervenție au acționat în continuare, la fața locului pentru ventilarea casei scării și a apartamentelor, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel