Teatrul Naţional din Târgu Mureş suspendă temporar vânzările de bilete online

Data:

Teatrul Naţional din Târgu Mureş a anunţat, luni, că suspendă temporar vânzările de bilete online pe fondul pandemiei de COVID-19, însă spectatorii vor putea achiziţiona tichete pentru spectacole de la casierie, în ziua reprezentaţiilor, după o rezervare prealabilă, conform Agerpres.

“Luând în considerare situaţia cauzată de pandemia COVID, începând cu data de 1 februarie vom suspenda posibilitatea achiziţionării biletelor online. Pentru rezervări vă rugăm să contactaţi Casieria Teatrului la numărul de telefon 0365 806 865 (de luni până vineri, între orele 9,00 – 18,00), ne puteţi scrie la adresa secretariat@teatrunational.ro sau pe messengerul celor două Companii. În perioada următoare biletele pot fi achiziţionate exclusiv de la Casierie, în ziua reprezentaţiei alese, în următoarele condiţii: În zilele lucrătoare, conform programului; În weekend, cu două ore înainte de începerea reprezentaţiilor, la ambele săli”, a arătat Teatrul Naţional Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Instituţia a precizat că pentru a se evita supraaglomerarea casieriilor, spectatorii trebuie să achiziţioneze biletele în intervalul specificat şi nu în ultimul moment, înainte de reprezentaţii.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Orsolya Moldován, reprezentanta mureșenilor la Festivalul de la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare. Filmul R.M.N., în regia lui Cristian Mungiu, având în distribuţie mai mulți actori maghiari din România, a avut premiera sâmbătă, 21 mai, în cadrul Competiţiei oficiale.

Spectacole ale Teatrului Național Târgu Mureș, jucate în fața juriului UNITER

Compania „Tompa Miklós” a Teatrului Naţional Târgu Mureş a anunţat, miercuri, că a fost nominalizată la mai multe categorii ale premiilor UNITER şi că, în această săptămână, juriul Uniunii Teatrale din România se va deplasa la Târgu Mureş pentru a urmări două spectacole.