Diplomă de excelență pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud, primită pentru intervenția avută la incendiul de la Căminul de bătrâni din localitate

Data:

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud, a fost premiat marți, de către primarul orașului Abrud, Cristian Albu, șeful ISU Alba, Ovidiu Costea și viceprimarul Sergiu Simina, cu câte o diplomă de excelență, în semn de recunoştinţă pentru curajul, abnegația și devotamentul demonstrat la intervenția avută la incendiul, care a avut loc la căminul de bătrâni din localitate.

În semn de recunoștință pentru curajul, abnegația și devotamentul demonstrat la intervenția din data de 26 ianuarie 2022 la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi din orașul Abrud conducerea ISU Alba a dorit să recompenseze Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud.

Datorită intervenției prompte a acestora, au reușit împiedicarea producerii unui dezastru de proporții. În acest sens au fost acordate două diplome de excelență.

Una dintre diplome a fost acordată Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud, iar cea de-a doua diplomă a fost acordată domnului Sicoe Constantin, șef SVSU Abrud.

Șeful SVSU Abrud, Constantin Sicoe a evacuat singur 10 persoane, până la sosirea forțelor de intervenție suplimentare.

În urma incendiului de la Căminul de bătrâni din Abrud, au fost salvate în total 50 de persoane.

De asemenea, Inspectorul Șef al ISU Alba a subliniat buna colaborare cu autoritățile locale din orașul Abrud, precum și activitatea SVSU Abrud.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.