„Trei surori”, în premieră pe scena digitală a Teatrului „Radu Stanca” Sibiu

Data:

Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, oferă abonaților, în luna februarie, premiera „Trei surori”, în regia Andreei și a lui Andrei Grosu.
Spectacolul internațional nou este „Maestrul Dansului”, în care stelarul FITS Israel Galván s-a pus în slujba dansului, găsind spații alternative de dans. „Maestrul dansului” s-a născut din atenția sa pentru cultura muzicii și a dansului spontan asociată cu barurile și cafenelele din întreaga lume. Abonații platformei vor putea viziona în plus spectacole ca: „ANTISOCIAL”, „CĂLĂTORIILE LUI GULLIVER”, „DE CEALALTĂ PARTE A LUMII”, „CONFERINȚA IRANIANĂ”, „MICI CRIME CONJUGALE”.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, aduce în acest an iubitorilor de arte ale spectacolului peste 32 de spectacole de teatru, teatru-film, dans și filme ale Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS). Scena Digitală poate fi vizionată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro. Ia-ți cel mai bun loc în sala virtuală! Scena Digitală este de acum și pe Facebook.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

S-a ridicat cortina pentru ”Timișoara muzicală”

Vă reamintim, prima ediție a acestui eveniment a avut loc în stagiunea 1968-1969, la iniţiativa muzicienilor Nicolae Boboc, dirijor şi director al Operei Române din Timişoara şi a lui Ion Românu, dirijor şi director al Filarmonicii „Banatul”.