La plimbare prin Sibiu, deși permisul i-a fost suspendat

Data:

Un tânăr din Sibiu a plecat la plimbare cu mașina prin oraș în ciuda faptului că avea permisul de conducere suspendat.

„La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, pe strada Gorăslău, polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu au depistat un localnic în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe numele sibianului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.