Raoul Mal este noul jucător al celor de la CFR Cluj. Doi jucători și doi membri ai staff-ului izolați preventiv

Data:

Campioana României, CFR Cluj a anunțat miercuri, transferul jucătorului Raoul Mal.

Noua achiziție a echipei din Gruia, a fost transferat din Liga 3 italiană, de la formația Pistoiese.

Raoul Mal în vârstă de 21 de ani, este crescut de clubul italian ProVercelli, iar în septembrie 2020, s – a transferat la US Pistoiese în Serie C, formație pentru care a evoluat 43 de meciuri.

În actual sezon, pentru US Pistoiese, a evoluat în 15 partide.

CFR Cluj a remizat luni, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Botoșani, iar după meci, trei jucători de la echipa moldoveană (Florescu, Papa și David Croitoru), s -au simțit rău, acuzând simptome asociate cu infecția cu COVID-19.

Pentru a nu avea probleme, înaintea partidei de sâmbătă, de pe terenul celor de la Universitatea Craiova, oficialii campioanei, au luat măsuri de prevenție, privind doi jucători Mihai Bordeianu și Mateo Susici, și doi membri din staff-ul lui Dan Petrescu, Costin Curelea (antrenor secund) și Bogdan Aldea (preparator fizic), care au fost trimiși în izolare timp de 5 zile.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Clujul este singurul județ în care se emit certificate de urbanism digitale

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a lansat, marţi, o platformă web dedicată emiterii, în format digital, a certificatelor de urbanism, devenind, astfel, primul for din ţară care emite astfel de documente în format digital.

Lucrări ale unor fotografi şi cineaşti maghiari, prezentate la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Expoziţia va fi deschisă până la data de 5 iunie şi prezintă lucrări care provin din expoziţiile “Fotografii ale unor artişti plastici” şi “Fotografii ale unor cineaşti”, expuse anterior la Muzeul de Artă Contemporană (Műcsarnok) din Budapesta.