fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SATU MAREVarianta ocolitoare a municipiului Satu Mare, dată în folosință din mai

Varianta ocolitoare a municipiului Satu Mare, dată în folosință din mai

Publicat în

spot_img
spot_img

Antreprenorul general al lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare dă asigurări că termenul maxim de dare în circulaţie a întregii şosele de centură a oraşului este finalul lunii mai, potrivit Agerpres.

Precizările au fost făcute miercuri de către reprezentanţii antreprenorului Itinera S.p.A în cadrul unei întâlniri cu subprefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud.

„Veştile de pe şantier sunt bune, cu toate că nu avem cele mai bune condiţii meteo pentru derularea lucrărilor. Mobilizarea antreprenorului este vizibilă, pe şantier în acest moment se lucrează la montare parapeţi metalici, panouri fonoabsorbante şi separatoare de sens, lucrări a căror executare nu depinde de condiţiile meteorologice. În acelaşi timp, antreprenorul lucrează la actualizare contracte subantrepriză, organizare şantiere, asigurare furnizori, astfel încât în maxim două luni de la demararea activităţilor, oprite acum din cauza condiţiilor meteorologice, acestea să se finalizeze”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii antreprenorului au asigurat ca termen maxim de dare în circulaţie a întregii variante de ocolire data de 31 mai.

Centura municipiului Satu Mare are o lungime totală de 19,54 kilometri, primii patru kilometri fiind deschişi traficului rutier în luna octombrie a anului trecut.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel