Cățel salvat de pompierii deveni, după ce a căzut într-un puț

Data:

Un căţel care a căzut într-un puţ adânc de 12 metri a fost salvat, joi, de un echipaj al pompierilor din Deva, unul dintre militari coborând în fântână şi reuşind să scoată la suprafaţă animalul, a informat ISU Hunedoara.

Pompierii au fost chemaţi în ajutor de stăpânul câinelui, printr-un apel la 112, bărbatul relatând că incidentul s-a petrecut pe un câmp din apropierea localităţii Cristur, un sat din vecinătatea municipiului Deva.

Brigada de intervenţie a fost format din cinci subofiţeri, dintre care doi specializaţi în alpinism. Până la locul în care se afla căţelul, pompierii au transportat echipamentele necesare, pe jos, mai mult de o jumătate de kilometru, deoarece accesul cu autospeciala nu era posibil.

“Unul dintre alpinişti a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi, împreună cu căţelul. Stăpânul acestuia a fost încântat de promptitudinea intervenţiei pompierilor, iar căţeluşul s-a bucurat de îmbrăţişările salvatorilor săi”, precizează ISU Hunedoara.

Pompierii din judeţul Hunedoara au mai participat la astfel de acţiuni, salvând de la moarte diverse animale. 

Sursa foto: ISU Hunedoara/Facebook

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Proiect pentru autobuze electrice pe ruta Hunedoara – Teliuc

Primăria municipiului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria comunei Teliucu Inferior, va depune la Ministerul Dezvoltării un proiect în valoare de 2,3 milioane de euro pentru achiziţionarea de autobuze electrice, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.