Un adolescent din Sibiu a fost amendat cu 2.500 de lei pentru o postare pe TikTok

Data:

Părinții unui adolescent din orașul Avrig, județul Sibiu, au primit, în total, amenzi de 2500 de lei, după ce fiul lor s-a urcat cu picioarele pe un indicator rutier pentru a face un videoclip pentru TikTok. Anunțul a fost făcut de primăria Avrig.

„Un adolescent din Avrig, de pe Strada Unirii, a fost amendat de polițiștii locali după ce a făcut publice niște imagini în care se urcă cu picioarele pe un indicator rutier de pe Strada Horea.

D. D., de 17 ani, s-a lăudat cu isprava, în fața urmăritorilor săi de pe o platformă de socializare populară printre tineri, iar polițiștii s-au autosesizat.

Chemat la sediul Poliţiei Locale pentru identificare şi sancţionare, adolescentul și-a recunoscut fapta, părinții lui fiind sancţionați cu amendă de 2000 de lei pentru distrugerea mobilierului stradal și 500 de lei pentru nesupravegherea minorului”, au transmis reprezentanții primăriei orașului Avrig, potrivit Turnul Sfatului. Jurnaliștii locali spun că nu este primul caz de acest gen în Avrig.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.