fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTVineri, ora 19:55 Gaz Metan Mediaș - Rapid. Giuleștenii fără galerie în...

Vineri, ora 19:55 Gaz Metan Mediaș – Rapid. Giuleștenii fără galerie în Ardeal

Publicat în

spot_img
spot_img

Gaz Metan Mediaș va întâlni vineri, cu începere de la ora 19.55, în runda cu numărul 24 din Liga 1, pe Rapid București.

Înaintea partidei, Gaz Metan ocupă locul 13, cu 23 de puncte, iar Rapidul ocupă locul 7, cu 33 de puncte.

Gaz Metan Mediaș va disputa primul meci pe teren propriu din acest an, ²alb-negrii² evoluând în precedentele două partide din campionat în deplasare: înregistrând o victorie cu 1-0 obținută pe terenul celor de la UTA Arad, și o înfrângere, 1-3 contra Voluntariului.

Medieșenii au cea mai slabă ofensivă din Liga 1, marcând 19 goluri și primind alte 28.

Cu o victorie, echipa antrenată de Ilie Poenaru, poate urca chiar două poziții în ierarhie, până pe 11.

De cealaltă parte, Rapidul vine după egalul de pe teren propriu cu UTA, scor 1-1, un rezultat care i-a scos pe ²giuleşteni² din play-off.

Fanii Rapidului, nu vor putea să își susțină favoriții din tribune, galeria feroviarilor fiind interzisă, ca urmare a unei decizii a unei decizii a Comisiei de Disciplină, ca urmare a incidentelor făcute de giuleșteni la primul meci din 2022, jucat contra celor de la CSU Craiova.

Trupa antrenată de Mihai Iosif, vine cu probleme de lot la Mediaș, Jakub Vojtus se afla in carantina, Belu Iordache, Hlistei si Nastos sunt in afara lotului, in timp ce Junior Morais este suspendat dupa cartonaşul roşu primit in runda precedenta cu UTA.

Cu o victorie la Mediaș, Rapidul poate urca în ierarhie, până pe locul 5.

În tur, pe Arena Națională, Gaz Metan se impunea cu scorul de 2-1, în fața Rapidului, prin golurile reușite de Yuri (min7) și Vlad Morar (min76).

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.