Accident grav pe A1 Sebeș-Sibiu

Data:

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc, vineri, pe autostrada A1, în care au fost implicate două autotrenuri, un utilaj de deszăpezire şi un autoturism, potrivit Poliţiei.

Potrivit IPJ Sibiu, un autotren a acroșat un utilaj de deszăpezire staționat pe banda de urgență și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Imediat dupa producerea evenimentului, șoferul unui alt autotren oprește pe banda de urgență pentru a acorda sprijin și este acroșat de un autoturism.Șoferul primului autotren și conducătoarea autoturismului sunt transportați la spital, conștienți. Utilajul staționa pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni, semnalizat corespunzător.

“Accident rutier TIR (încărcat cu carne) cu autoturism pe A1, sensul de mers spre Sebeş, km 248. ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic. La faţa locului s-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane (una din autocamion şi una din autoturism) conştiente care au fost predate echipajelor SMURD pentru asistenţă medicală şi transportul la spital”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alina Voina.

Un autotren s-a răsturnat după ce a acroşat un utilaj de deszăpezire, iar un autoturism a intrat în alt TIR, oprit de şoferul său pentru a acorda sprijin.

“A1, km. 248, în zona ieşirii spre Agnita, sens spre Sebeş, un autotren acroşează un utilaj de deszăpezire staţionat pe banda de urgenţă şi se răstoarnă în afara părţii carosabile. Imediat după producerea evenimentului, şoferul unui alt autotren opreşte pe banda de urgenţă pentru a acorda sprijin şi este acroşat de un autoturism. Şoferul primului autotren şi conducătoarea autoturismului sunt transportaţi la spital, conştienţi. Utilajul staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, semnalizat corespunzător. Traficul se desfăşoară îngreunat, pe banda 2”, a informat şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Sursa foto: Info Trafic 24

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.