Aeroportul Internațional Brașov ar putea fi inaugurat pe 1 noiembrie

Data:

Primul aeroport construit în România post-comunistă ar putea fi inaugurat pe 1 noiembrie, la 14 ani de la începerea lucrărilor.

Noua aerogară se află la Ghimbav, lângă Brașov, și va ajunge să deservească un milion de pasageri pe an, spun autoritățile.

Reuniți la Brașov, directorii de aeroporturi anunță că până în 2040 numărul celor care vor decola sau ateriza în România se va tripla, ceea ce impune dezvoltarea infrastructurii.

Odată deschis, Aeroportul Internațional Brașov va fi unul dintre cele mai impotante din țară. Este cel mai modern de la noi și cel mai nou din Europa, susțin directorii aeroporturilor din România, care l-au vizitat joi.

David Ciceo, președinte Asociația Aeroporturilor din România: “Va contribui pentru Brașov la dezvoltarea economică, turistică, universitară, pentru că sunt mulți turiști străini în Brașov și să știți că odată cu deschiderea aeroportului vor fi și mai mulți studenți străini. Eu, personal, peste 10 ani văd un milion de pasageri la Brașov.”

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.