Bărbat din Sibiu, reținut de polițiști pentru că și-ar fi ucis fiul de doar 6 ani

Data:

Un bărbat din comuna Brădeni, județul Sibiu, suspectat de crimă, a fost reținut de către polițiști, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-ar fi ucis băiețelul, în vârstă de doar 6 ani, informează Agerpres.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de tatăl copilului s-a declanşat urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Anchetatorii spun că bărbatul a sunat, în cursul zilei de vineri, la serviciul unic de urgență 112, anunțând că fiul său în vârstă de 6 ani a decedat.

Sosiți la fața locului, criminaliștii au găsit cadavrul copilului într-un pat din casă și îl suspectează pe bărbat de crimă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.