fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEBărbat din Sibiu, reținut de polițiști pentru că și-ar fi ucis fiul...

Bărbat din Sibiu, reținut de polițiști pentru că și-ar fi ucis fiul de doar 6 ani

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat din comuna Brădeni, județul Sibiu, suspectat de crimă, a fost reținut de către polițiști, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-ar fi ucis băiețelul, în vârstă de doar 6 ani, informează Agerpres.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de tatăl copilului s-a declanşat urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Anchetatorii spun că bărbatul a sunat, în cursul zilei de vineri, la serviciul unic de urgență 112, anunțând că fiul său în vârstă de 6 ani a decedat.

Sosiți la fața locului, criminaliștii au găsit cadavrul copilului într-un pat din casă și îl suspectează pe bărbat de crimă.

Articole recente

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Un pacient a căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal Sibiu

Bărbatul era internat la Neurochirurgie

Mai multe articole de același fel