fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARACaz șocant în Hunedoara. Un tânăr de 19 azi și-a aruncat iubita...

Caz șocant în Hunedoara. Un tânăr de 19 azi și-a aruncat iubita de la etaj

Publicat în

spot_img
spot_img

Caz șocant de agresiune în județul Hunedoara. Un tânăr de 19 azi și-a bătut iubita de 18 ani și apoi a aruncat-o de la etaj. Femeia a supraviețuit, dar are multiple trumatisme și a fost dusă la spital.

Cazul de violență domestică s-a petrecut în oraşul Călan. Tânăra a fost aruncată de la fereastra apartamentului situat la etajul 3 al unui imobil din localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Tânăra a supravieţuit căderii de la înălţime, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spitalul din municipiul Hunedoara, pentru îngrijiri medicale.

„Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan, se află în custodia poliţiştilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua măsurile legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara, citați de Agerpres.

Cercetările în acest caz au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, iar dosarul penal este întocmit pentru tentativă de omor.

Articole recente

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Un pacient a căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal Sibiu

Bărbatul era internat la Neurochirurgie

Mai multe articole de același fel