Caz șocant în Hunedoara. Un tânăr de 19 azi și-a aruncat iubita de la etaj

Data:

Caz șocant de agresiune în județul Hunedoara. Un tânăr de 19 azi și-a bătut iubita de 18 ani și apoi a aruncat-o de la etaj. Femeia a supraviețuit, dar are multiple trumatisme și a fost dusă la spital.

Cazul de violență domestică s-a petrecut în oraşul Călan. Tânăra a fost aruncată de la fereastra apartamentului situat la etajul 3 al unui imobil din localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Tânăra a supravieţuit căderii de la înălţime, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spitalul din municipiul Hunedoara, pentru îngrijiri medicale.

„Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan, se află în custodia poliţiştilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua măsurile legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara, citați de Agerpres.

Cercetările în acest caz au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, iar dosarul penal este întocmit pentru tentativă de omor.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Castelul Corvinilor va găzdui o nouă ediţie a Târgului European al Castelelor

O nouă ediţie a Târgului European al Castelelor va avea loc în perioada 27 - 28 mai la Castelul Corvinilor din Hunedoara, în programul manifestării fiind incluse demonstraţii de tir cu arcul, lupte medievale sau lecţii de spadă.

Proiect pentru autobuze electrice pe ruta Hunedoara – Teliuc

Primăria municipiului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria comunei Teliucu Inferior, va depune la Ministerul Dezvoltării un proiect în valoare de 2,3 milioane de euro pentru achiziţionarea de autobuze electrice, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.