Jocurile Olimpice de iarnă: Daniel Cacina şi Andrei Feldorean, calificaţi pentru primii 50 la sărituri cu schiurile

Data:

Săritorii cu schiurile Daniel Cacina (20 de ani) şi Andrei Feldorean (21 de ani) au trecut de calificări şi vor concura, duminică, între primii 50 în manşa I a concursului pe trambulina normală (K95), la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Cacina s-a clasat pe locul 40 (70,9p), iar Feldorean pe locul 45 (55p). Pentru ambii, calificarea între primii 50 este deja o performanţă, ţinând cont că se află la prima lor ediţie olimpică.

La feminin, Daniela Haralambie va concura la ora 12:45 direct în turul I în concursul pe trambulina normală, primele 30 clasate urmând să se califice în finală.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.