fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăDIASPORARegina Elisabeta a II-a: Camilla va fi Regina Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a: Camilla va fi Regina Marii Britanii

Publicat în

spot_img
spot_img

Regina Elisabeta a doua aniversează azi 70 de ani de când a urcat pe tronul Marii Britanii. Cu această ocazie, regina dat publicităţii un mesaj în care vorbeşte despre ceea ce îşi doreşte să se întâmple după moartea sa.

Elisabeta a doua vrea ca prinţul Charles să fie noul rege, iar soţia sa, Camilla, să poarte titlul de regină consoartă. Un sondaj realizat anul trecut arăta, însă, că peste 50 la sută dintre britanici ar dori ca titlul de rege să meargă direct la prinţul William, fiul cel mare al lui Charles.

De asemenea, existau speculaţii că soţia prinţului Chrarles ar fi urmat să fie cunoscută doar ca prinţesă consoartă, după moartea reginei.

Elisabeta a doua va sărbători jubileul în privat, astăzi. Ceremoniile care să marcheze cei 70 de ani de domnie sunt planificate pentru luna iunie. 

Andrei Buda

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel