Rezultatele sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Beijing

Data:

Paul Pepene a terminat pe locul 28 în proba de skiatlon 15 kilometri clasic + 15 kilometri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.
Sportivul român a trecut linia de sosire la șase minute și jumătate în spatele medaliatului cu aur, rusul Alexander Bolşunov.

Tot astăzi, săritorii cu schiurile Daniel Cacina și Andrei Feldorean au încheiat pe locurile 48 și 50 în concursul pe trambulină normală.

Ultimul sportiv român care a concurat astăzi, la Beijing, Valentin Crețu, s-a răsturnat în ultimul viraj al celei de-a treia manşe, în proba de sanie, încheind pe locul 29 și ratând prezența în ultima manșă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1! Dinamo, duel-șoc la barajul pentru menținere/promovare

În această după-amiază s-au disputat, simultan, meciurile din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. În urma rezultatelor, Petrolul și Hermannstadt au încheiat sezonul pe primele două poziții, promovând direct, în timp ce U Cluj și CSA Steaua au terminat pe pozițiile 3 și 4.