Căderi masive de zăpadă între localităţile Rodna şi Valea Mare din județul Bistrița Năsăud

Data:

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud anunţă, luni, căderi masive de zăpadă între localităţile Rodna şi Valea Mare. În unele zone drumul a fost blocat pe un sens.

Pe drumul comunal dintre localităţile Rodna şi Valea Mare au fost înregistrate căderi masive de zăpadă, în unele puncte a fost blocat un sens de mers”, a transmis, luni, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.  

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Rodna a intervenit cu trei utilaje pentru degajarea drumului.  

”În momentul de faţă, drumul comunal este deschis circulaţiei rutiere”, au mai precizat autorităţile.  

Situaţia în zonă este constant monitorizată.  

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

„Pictură pentru pace” – un proiect al cercului de pictură al Palatului Copiilor, inspirat de războiul din Ucraina

Peste 60 de copii de la cercul de pictură al Palatului Copiilor din Bistriţa au realizat o expoziţie inspirată de războiul din Ucraina, având ca temă centrală pacea, iar lucrările au fost expuse la o galerie de artă din centrul istoric al municipiului.

Accident deosebit de grav în Reteag, județul Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).