fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALCâți bani costă cazarea la Cluj pentru Untold 2022

Câți bani costă cazarea la Cluj pentru Untold 2022

Publicat în

spot_img
spot_img

Organizatorii Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din estul Europei, vor să facă senzație și în 2022, la Cluj-Napoca. Pentru ediția din acest an, vor urca pe cele patru scene nume celebre, precum Stormzy, Robbie Williams, Martin Garrix, Black Eyed Peas, Armin Van Buuren, David Guetta și The Chainsmokers. Zeci de mii de străini, dar şi români din toate colţurile ţării vor merge la Cluj-Napoca, pentru distracție, însă, prețurile la cazare au luat-o razna.

Anul 2021, caracterizat de restricții și incertitudini, a fost totuși un succes pentru cel mai mare festival de muzică electronică din estul Europei. La Untold 2021 au participat aproximativ 265.000 de iubitori ai muzicii electronice. Pentru ediția din 2022, organizatorii festivalului vor să repete istoria la Cluj-Napoca, unde speră să vină zeci de mii de străini, dar şi români din toate colţurile ţării.

Datorită notorietății Untold, peste 90% din camerele hotelurilor şi ale pensiunilor din județul Cluj au fost deja rezervate, însă unele prețuri, pentru trei nopți de cazare, sunt de-a dreptul halucinante!

Chiriile au luat-o razna
Deși Untold va avea loc în perioada 4-7 august 2022, acum, în februarie, cu greu mai pot fi găsite locuri de cazare libere. Iar cele disponibile au prețuri exorbitante. Spre exemplu, o cameră de hotel de 3 stele, de lângă un centru comercial, a ajuns să coste 43.611 lei, preţul fiind doar pentru trei nopți, în condițiile în care festivalul ține patru nopți.

Andrei Buda

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel