Două evenimente private, întrerupte de polițiștii mureșeni

Data:

Două petreceri private organizate în Târgu Mureş au fost întrerupte de poliţişti, organizatorii evenimentelor fiind sancţionaţi cu amendă.

Potrivit IPJ Mureş, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23,00, poliţiştii municipiului Târgu Mureş, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o societate comercială de pe strada Bolay Farkas ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o petrecere, la care participau aproximativ 88 de persoane.

Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

De asemenea, în jurul orei 23,50, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o altă societate comercială de pe strada Plutelor din municipiu are loc un eveniment privat, la care participau aproximativ 44 de persoane.

Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 4 persoane participante au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, pentru lipsa certificatului verde.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro