Vește bună pentru mureșei: Se construiește Centrul de Arși

Data:

Primăria municipiului Târgu Mureș a emis luni, 7 februarie, autorizația de construire pentru clădirea aferentă Centrului de Arși din Târgu Mureș.

”Solicitarea a fost depusă de reprezentatul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Autorizația pentru una din clădiri a fost emisă săptămânile trecute, iar pentru a doua clădire, astăzi, după completarea dosarului cu actele lipsă. Primăria Târgu Mureș consideră prioritară această investiție, atât din punct de vedere local cât și național”, a informat Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Foto: arhivă

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Fondurile strânse la Tombola Festivalului “Maris Fest” vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor

Fondurile strânse la Tombola Festivalului "Maris Fest" care va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 19-21 august, vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor din România, de la Mănăstirea Dealu de lângă Târgovişte, patronat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi "Sf. Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir".