Accident cu doi răniţi pe autostradă, lângă Arad

Data:

Două persoane au fost rănite, marţi după-amiază, una fiind în stare de inconştienţă, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR pe autostrada A1, la marginea municipiului Arad.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad informează că un bărbat a rămas încarcerat în autoturism.

“Intervin trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Arad – un echipaj descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj de stingere cu modul descarcerare. Victima încarcerată este bărbat, inconştient şi se acţionează pentru extragere. În sprijin a fost solicitat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, pentru că mai există o victimă în afara autoturismului, o femeie care este conştientă”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Circulația se desfășoară doar pe banda a doua, informează și DRDP Timișoara. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 19.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primăria Arad a început o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale

Primăria Arad a început, marţi, o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale, construite începând cu 2008 de municipalitate, din cauza riscului mare de prăbuşire, acestea fiind construite din lemn, care însă a putrezit.

Percheziții de amploare DIICOT-IGPR în trei județe: Rețea coordonată de un cunoscut interlop arădean, anihilată

Una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, la nivel național, coordonată de un cunoscut interlop arădean, cu ramificații în mai multe județe din țară, anihilată de polițiștii din cadrul IGPR - D.C.C.O. - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.