Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu mașina, pe un drum forestier din Zlatna

Data:

Un bărbat a decedat marți, în urma unui accident rutier, care a avut loc pe un drum forestier, situat pe raza orașului Zlatna (Zona Hornului).

În urma accidentului, bărbatul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului Alba Iulia care au intervenit în cooperare cu SVSU Zlatna.

Intervenția echipelor de intervenție, a fost foarte dificilă, fiind necesară deplasarea pedestră a echipajelor pe o distanță de aproximativ 3 km.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Bărbatul a fost descarcerat și extras din autoturism de către echipajele prezente la fața locului.

În ciuda efortului medicilor și a pompierilor, bărbatul prezenta semne incompatibile cu viața.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.