Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe reţeaua feroviară din nordul ţării

Data:

Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe reţeaua feroviară din nordul ţării, personalul feroviar fiind activat pentru intervenţia operativă, necesară asigurării continuităţii traficului feroviar, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, s-a intervenit cu drezine pantograf şi cu personal propriu pe raza Regionalei CF Iaşi, pe intervalul de staţii Silhoasa – Larion, unde s-a acţionat pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact. Până la finalizarea operaţiunilor de verificare şi de constatare a eventualelor deranjamente la linia de contact de pe acest segment, două trenuri de călători – IR 1831 şi R 5711 – au fost oprite temporar în gările Silhoasa şi Coşna, unde au fost îndeplinite condiţiile optime de staţionare, garniturile dispunând de căldură şi lumină.

În prezent, traficul feroviar a fost reluat, în condiţiile normale, pe segmentul Silhoasa – Larion

„Facem precizarea că măsura staţionării temporare, în intervalul necesar operaţiunilor de intervenţie cu drezinele pantograf, are drept scop reluarea traficului în cel mai scurt timp şi în condiţii optime de circulaţie. Călătorii sunt rugaţi ca, în această perioadă, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut”, se arată în comunicatul citat.

Compania feroviară precizează că, pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesar a fi luate, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 18 mai 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe autostrada A1 Sibiu-Deva și pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu – Valea Oltului.

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.