Dacă vreți să râdeți cu lacrimi, citiți comentariile la anunțul cu garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj

Data:

O garsonieră de 11 metri din Cluj care se închiriază cu 200 de euro a ”rupt” netul.

Val de glume și reacții la anunțul postat de Facebook de o agenție imobiliară din Cluj. În anunț se prezintă o garsonieră de 11 metri pătrați, „complet mobilată și utilată”. Cel care va alege această garsonieră va avea de plătit lunar 200 de euro chirie.

Desigur, suma de 200 de euro pentru 11 metri pătrați este una ireală, dar dincolo de acest detaliu, reacțiile utilizatorilor de Facebook au fost cele care au ajutat anunțul imobiliar să devină – așa cum se spune în online – viral.

Dacă unii au spus că seamănă cu o casă de păpuși sau că praful nu are loc să se depună, Primăria comunei Ciugud a spus că se închiriază cu „un manual special de utilizare” și postează o imagine cu coperta unei cărți despre claustrofobie – „Că tot este astăzi Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii”, a completat instituția.

Până și reprezentanții Ministerului de Interne au comentat la postare spunând că ”Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful ”

Și Mnisterul Apărării Naționale a comentat anunțul: ”mai ușor intri în armată decât în garsoniera aceasta”

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Clujul este singurul județ în care se emit certificate de urbanism digitale

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a lansat, marţi, o platformă web dedicată emiterii, în format digital, a certificatelor de urbanism, devenind, astfel, primul for din ţară care emite astfel de documente în format digital.

Lucrări ale unor fotografi şi cineaşti maghiari, prezentate la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Expoziţia va fi deschisă până la data de 5 iunie şi prezintă lucrări care provin din expoziţiile “Fotografii ale unor artişti plastici” şi “Fotografii ale unor cineaşti”, expuse anterior la Muzeul de Artă Contemporană (Műcsarnok) din Budapesta.